Kunststof kozijnenKunststof deurenKunststof schuifpuienMuurisolatieDakisolatieVloerisolatieSubsidies

Geniet van comfort en bespaar op energiekosten

HEPRO vloerisolatie

Vloerisolatie is een isolatiemethode die gericht is op het verminderen van warmteverlies via de vloer van uw woning. De vloer kan een aanzienlijke bron van warmteverlies zijn, vooral bij huizen met een kruipruimte. Door het toepassen van HEPRO isolatiemateriaal onder de vloer of in de kruipruimte, wordt de warmteoverdracht verminderd, wat resulteert in een aangenamer binnenklimaat en lagere energiekosten. Vloerisolatie kunt u beschouwen als een van de belangrijkste stappen om uw woning energiezuiniger te maken en de algehele thermische efficiëntie van uw huis te verbeteren.

Een koude vloer is een bron van warmteverlies en geeft een vervelende trek langs uw voeten. Door de vloer te isoleren kunt u fors besparen tot wel 10% op uw energierekening! Kies nu voor vloerisolatie!

Direct een offerte aan de keukentafel

Hulp bij de aanvraag van uw subsidie

25 jaar ervaring


Maak een vrijblijvende afspraak voor HEPRO vloerisolatiescan

Duurzaam wonen start hier – lagere rekeningen, hoger wooncomfort.

Naam*
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Opmerkingen
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Nadat u het formulier hebt ingevuld, wordt u gebeld om een afspraak te maken met een adviseur. Deze afspraak is volledig gratis.

Direct een offerte aan de keukentafel

Hulp bij de aanvraag van uw subsidie

25 jaar ervaring


Waarom kiezen voor HEPRO?

Goed en netjes afgewerkt

"Goede ervaring. Alles in goede overleg geregeld."

Veendam

Vakwerk geleverd en aan alle afspraken gehouden

"Communicatie van tevoren was duidelijk en alle afspraken zijn nagekomen. De mannen hebben absoluut vakwerk geleverd. Heel blij met het resultaat."

Amsterdam

Uitstekend

"Goed geholpen door de vertegenwoordiger van Hepro. Offerte gekregen en vragen worden netjes afgehandeld via mail. Dag van plaatsing en afwerken allemaal keurig en netjes weer achter gelaten. Ben zeer tevreden over Hepro."

Marum

Benieuwd wat de HEPRO isolatiescan inhoudt?

Wij informeren u graag. Kiest u voor vloerisolatie, dan maakt u een verstandige keuze omdat het materiaal goed isoleert, wat resulteert in een energiezuinige en comfortabele woning.

De HEPRO isolatiespecialist komt bij u thuis. Samen worden wensen in kaart gebracht en worden de mogelijkheden omtrent isolatie besproken.

De isolatie adviseur voert een grondige inspectie uit in de bestaande vloer, kruipruimte en dak. Op moeilijkere plekken wordt een Endoscopisch onderzoek uitgevoerd. Tenslotte wordt een meting van luchtvochtigheid uitgevoerd om een het advies compleet te maken.

De adviseur neemt voorbeeld materialen mee en legt de voor- en nadelen uit van de verschillende isolatiematerialen en methoden.

Na de afspraak overweegt de adviseur alle besproken aspecten en komt met een op maat gemaakt isolatieadvies. Tenslotte neemt de adviseur de eventuele landelijke subsidie voor isolatie met u door en ontvangt u een overzicht van uw snelle terugverdientijd.

Tenslotte wordt er een offerte op maat gemaakt. Hierbij kunt u kiezen om tevens kunststof kozijnen mee te nemen in uw isolatieplan en wordt er gekeken naar natuurvriendelijk isoleren. Op deze manier gaat isoleren op de beste manier!

Een vloer isoleren is een slimme zet voor huiseigenaren van een vrijstaande woning, hoekwoning of rijtjeswoning die streven naar een comfortabeler leefklimaat en lagere stookkosten. Het maakt niet uit of u nu een houten vloer hebt, een betonvloer wilt isoleren of een koude vloer wil aanpakken, vloerisolatie biedt een scala aan voordelen. HEPRO is in 2024 gestart met isoleren waaronder ook vloerisolatie. Kozijnen en isolatie voor maximale subsidie mogelijkheden en de mogelijkheid om van het gas af te gaan!

Uitstekende kwaliteit & service

Het beschermen van deze dieren is net zo belangrijk als het isoleren van uw woning. 

Natuurvriendelijk isoleren of natuurvrij isoleren heeft niets te maken met de materialen die worden gebruikt om uw dak of spouw te voorzien van isolatie. Echter heeft het alles te maken met het diervrij maken van uw spouw of dak. Door deze manier van isoleren te hanteren geeft u de dieren de kans om weg te vliegen voordat de isolatie begint.

Uiteraard isoleert HEPRO natuurvrij!

Vloerisolatie?

Samen sluiten we de schil van uw woning. Vloerisolatie biedt u een scala aan voordelen die niet alleen het comfort van uw leefomgeving verbeteren, maar ook bijdragen aan energie-efficiëntie en kostenbesparing.

Gehele ontzorging van uw gehele project

Woonachtig in Groningen? Ontvang €20.000 tot €40.000 subsidie "Nij Begun"

Vele klanten hielpen we met het vervangen van hun kozijnen en de bijbehorende subsidie aanvraag en uiteraard doen we dit ook bij deze regeling voor vloerisolatie.

In een notendop: woningeigenaars in de provincie Groningen en de Drentse gemeenten Tynaarlo, Noordenveld en Aa en Hunze komen in aanmerking voor de isolatie subsidie. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen woningeigenaren in- en buiten het versterkingsgebied. Woon je in het versterkingsgebied? Dan stuurt u uw isolatierekening naar het rijk en wordt deze 100% vergoed! Valt u daarbuiten maar woonachting in de provincie Groningen? Dan ontvangt u 50% vergoeding. Onderstaand de verdeling van de subsidie per woning eigenaar:

Versterkingsgebied -100% vergoeding tot een maximum van €40.000*
Buiten versterkingsgebied – 50% tot een maximum van €20.000*
*Specifieke voorwaarden van toepassing, zie rijksoverheid.

ISDE subsidie

Woont u in een van de overige provincies? Ook dan maakt u aanspraak op subsidie. Denk aan de ISDE subsidie. Met de ISDE regeling in 2024 heeft u twee opties. U kunt een of twee isolerende maatregelen toepassen. Hiervoor ontvangt u verschillende vergoedingen en zijn er verschillende voorwaarden van toepassing.

Profiteer van maximale subsidie maatregelen!

Geniet van comfort en bespaar op energiekosten

Neem nu de stap naar een comfortabel en energiezuinig thuis.

Direct een offerte aan de keukentafel

Voldoet aan alle beschikbare subsidies

Gehele ontzorging van uw gehele project

Subsidie vloerisolatie: besparen op kosten

Overweeg je vloerisolatie aan te brengen en woont u niet in Groningen, ook dan kan u in aanmerking komen voor vloerisolatie subsidie. Wist u dat u met twee isolerende maatregelen het subsidiebedrag bij de ISDE vaak mag verdubbelen. Kies bijvoorbeeld voor vloerisolatie in combinatie met kunststof kozijnen of kunststof deuren. Het voordeel van landelijke subsidies helpen de kosten te dekken en de terugverdientijd te verkorten. Precies weten wat u kunt isoleren? Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

PIF Isolatiefolie: optimaal geïsoleerd met reflectie en stilstaande lucht

PIF isolatiefolie is een geavanceerde isolatiedeken bestaande uit meerdere lagen aluminiumfolie, waarbij elke laag aluminium wordt gescheiden door een laag luchtkussenfolie. Deze isolatiefolie wordt nauwkeurig aangebracht aan de onderkant van de vloer.

Het unieke kenmerk van PIF isolatiefolie ligt in de synergie tussen reflectie en 'stilstaande' lucht. De aluminiumfolie fungeert als thermische reflector, waarbij warmte effectief wordt weerkaatst. Tegelijkertijd zorgt de luchtkussenfolie voor stilstaande lucht.

De combinatie van deze twee elementen, reflectie en stilstaande lucht, resulteert in een optimale isolatie, bekend als thermoreflectie. Deze principes vindt men ook terug in toepassingen zoals de thermosfles. Met PIF isolatiefolie wordt uw omgeving effectief beschermd tegen ongewenst warmteverlies, waardoor uw leefruimte comfortabeler wordt en u energie bespaart.

Open cel HFO & gesloten cel HFO: duurzame isolatie met Polyurethaanschuim

Zowel open cel HFO als gesloten cel HFO zijn varianten van polyurethaan (PUR) isolatieschuimen op waterbasis. Polyurethaan staat bekend als een uitstekend isolatiemateriaal en wordt veelvuldig gebruikt voor de isolatie van gebouwen.

Met de toepassing van PUR-spray kunt u uw woning in één handeling niet alleen winddicht maken, maar ook voorzien van goede isolatie en een effectieve beschermlaag. De PUR-spray hecht moeiteloos op diverse ondergronden en vormt daarmee de ideale oplossing om uw huis optimaal te isoleren en te voldoen aan de gewenste isolatiewaarden.

Wat open cel HFO en gesloten cel HFO extra milieuvriendelijk maakt, is het ontbreken van belastende blaasmiddelen. Deze isolatieschuimen vinden toepassing bij het isoleren van diverse gebieden, waaronder dakisolatie, plafonds, zolders, kruipruimtes, en houtskeletten. Met hun duurzame eigenschappen bieden open cel HFO en gesloten cel HFO een verantwoorde keuze voor wie zowel energie-efficiëntie als milieubewustzijn nastreeft in het isoleren van hun leefomgeving.

Praktische overwegingen bij vloerisolatie

Bij het aanbrengen van vloerisolatie zijn er praktische overwegingen, zoals isolatiemateriaal dikte en goede ventilatie. De keuze voor het beste isoleren hangt af van het type vloer, de kruipruimte, en het isolatiemateriaal. Let op de bodem van de kruipruimte en de onderkant van de vloer om een goede isolatie te waarborge

Tips voor vloerisolatie

Bij het overwegen van vloerisolatie spelen praktische overwegingen een cruciale rol. Seizoensgebonden factoren, zoals het ideale moment voor installatie, zijn van belang. Onderhoudstips, zoals het vermijden van vochtproblemen en regelmatige inspecties, dragen bij aan een langdurig efficiënt resultaat. Deze praktische tips helpen niet alleen bij de besluitvorming, maar ook bij het behouden van de isolatiewaarde op de lange termijn. Wij adviseren u graag, uiteraard geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Is vloerisolatie geschikt voor elk type vloer?

Ja, vloerisolatie is geschikt voor diverse vloertypes, zoals houten vloeren, betonvloeren en zelfs zwevende vloeren.

Wat is de gemiddelde terugverdientijd van vloerisolatie?

De terugverdientijd varieert, maar ligt doorgaans tussen de 5 en 10 jaar, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder energieprijzen en isolatiematerialen.

Zorgt vloerisolatie voor geluidsreductie?

Ja, vloerisolatie draagt bij aan geluidsreductie, waardoor een rustiger en comfortabeler binnenklimaat ontstaat.

Kan ik zelf vloerisolatie aanbrengen? Hoewel het mogelijk is om zelf vloerisolatie aan te brengen, is professionele installatie met HEPRO vaak efficiënter en biedt het garanties op het werk.

Zijn er specifieke subsidies voor vloerisolatie?

Ja, er zijn diverse subsidies beschikbaar op zowel lokaal als nationaal niveau om de kosten van vloerisolatie te ondersteunen. Kiest u voor twee isolerende maatregelen? Dan kunt u de subsidie verdubbelen!

Een warme en duurzamere woning met HEPRO vloerisolatie

Vloerisolatie is een krachtige stap naar een warmere woning met lagere stookkosten. Ontdek de beste vloerisolatie voor jouw type vloer en geniet van warmere voeten en een beter energielabel. De investering is niet alleen goed voor je comfort maar ook voor het milieu, waardoor het isoleren van je vloer een waardevolle keuze is. Maak nu een vrijbijvende afspraak met advies aan huis!


Vrijblijvende afspraak aan huis

Hulp bij de aanvraag van uw subsidie

Maak een vrijblijvende afspraak voor HEPRO vloerisolatiescan

Duurzaam wonen start hier – lagere rekeningen, hoger wooncomfort.

Naam*
Telefoonnummers*
Woonplaats*
Opmerkingen
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Nadat u het formulier hebt ingevuld, wordt u gebeld om een afspraak te maken met een adviseur. Deze afspraak is volledig gratis.

Please wait